Dit zijn de voordelen van een extra keukenblok in huis

Dit zijn de voordelen van een extra keukenblok in huis

Heeft jouw keuken weinig werk- of opbergruimte? Dan kan je ervoor kiezen om een extra keukenblok in huis te laten plaatsen. Een extra keukenblok in de bijkeuken of garage biedt veel voordelen. Wij hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Een opgeruimde bijkeuken/garage

De bijkeuken en/of garage zijn ruimtes waar rommel snel op kan stapelen. Schoenen, jassen, tassen, gereedschappen, speelgoed, de wasmachine en droger, dergelijke ruimtes bieden plaats aan allerlei objecten. Om de uitstraling van deze ruimtes netjes en verzorgd te houden, is het aan te raden om ten minste een aantal kasten te plaatsen. Zo kunnen mensen die via de achterdeur binnenkomen ook in een nette ruimte ontvangen worden. Wil jij de uitstraling netjes houden, op fijne wijze je handen kunnen wassen en eventueel een extra voorraad eten op nette wijze kunnen bewaren? Dan kun je er beter voor kiezen om een keukenblok van Keukenblokken.nl te laten plaatsen. Keukenblokken geven dergelijke ruimtes in een handomdraai een verzorgde, opgeruimde uitstraling. Ze zijn bovendien verkrijgbaar met én zonder apparatuur of spoelbak, zodat jij de tweede keuken helemaal naar eigen inzicht uit kunt rusten met diverse extra’s.

Extra werkruimte om te koken

Kook of bak je graag of heb je kinderen die zo nu en dan hun eigen maaltijd willen bereiden? Dan kan een extra keukenblok uitkomst bieden. Door een extra keukenblok in de garage of bijkeuken te plaatsen en deze uit te rusten met een kookplaat en/of oven, is er meer ruimte in huis om een maaltijd te bereiden. Keukenblokken van Keukenblokken.nl met dergelijke apparatuur zijn al verkrijgbaar vanaf 180 centimeter, waardoor de kosten mee kunnen vallen en je tegen een scherpe prijs kunt genieten van het comfort van een extra ruimte om te koken.

Extra opbergruimte

Zowel een extra keukenblok met als zonder apparatuur biedt als één van de grootste voordelen dat er extra opbergruimte gecreëerd wordt. Hoe groter het keukenblok, hoe meer opbergruimte. De opbergruimte van een extra keukenblok kan gebruikt worden om barbecue spullen, buitenservies en andere materialen die veel buiten worden gebruikt een plekje te geven. Daarnaast kan de extra opbergruimte gebruikt worden voor keukenapparatuur dat niet vaak gebruikt wordt en waarvoor geen plaats is in de keuken. Als laatste plaatsen veel huishoudens de frituurpan in de garage of bijkeuken, zodat ze deze zware lucht niet in huis hebben hangen. Het werkblad van jouw extra keukenblok leent zich hier uitstekend voor.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.