Een rolhor deur kopen

Een rolhor deur kopen

Lees over een rolhor deur kopen om geen muggen en vliegen in huis te krijgen. Als je online gaat kijken voor een deurgat afsluiten met een hor zie je verschillende oplossingen, en sommige horren zijn tot acht keer duurder dan de ander. Welke rolhor deur moet je dan kopen?

De dure en goedkope oplossing

De duurste is plissé. Anders dan een rolgordijn is de rol niet bij de bovendorpel van een kozijn, maar bij de staande post. Als je de investering kan maken, een rolhor deur kopen van tweehonderd euro, dan is plissé handig en mooi. De tegenhanger zijn van die gordijnen met magneten, de hor bestaat uit twee delen die zichzelf zullen sluiten als je er doorheen gelopen bent, maar is dat niet iets lelijks voor op de camping? Sommige campings zijn enkel praktisch, ogen dan ook als een krottenwijk, voor de ingang van die stacaravan een hor van enkele tientjes zal niet misstaan.

Is er een tussenoplossing?

Het prijsverschil is enorm groot, een deur met magneetjes ongeveer vijfentwintig euro, en een chique plissé rolhor tweehonderd euro. Vreemd genoeg zijn er geen tussenoplossingen, want als je niet besluit tot een rolhor deur kopen maar een gewone deur van horrengaas, dan koop je een kwetsbaar iets. Vooral aan de onderzijde slijt het gaas snel weg als iemand er doorheen moet met een rollator of wandelwagen. Bij een rolhor deur zal dat niet gebeuren, het gaas heeft bescherming als het gaas ingerold is. Hieruit kun je concluderen, er is geen tussenoplossing. Het is of goedkoop, of een rolhor deur kopen die netjes is en ook lang zo blijft.

Bij een serre moet het chique zijn

Een uitzondering is de wintertuin oftewel een serre. Deze is transparant, daar moet alles mooi zijn. De zonwering voor een serre is meestal niet het aller goedkoopste, en niet uitzonderlijk staan er in de wintertuin voor meer dan duizend euro aan meubels en planten. Als je dan de deur tussen de serre en de achtertuin van een hor wilt voorzien, dan kun je alleen een rolhor deur kopen omdat het zo netjes afgewerkt is. Het staat mooi van buitenaf en van binnenuit gezien, en als de hor gesloten is, dan is plissé het mooiste. Vaak is de rolhor bij dezelfde zaak te koop die de screens of shutters voor de serre hebben geleverd. Het is dus mogelijk dat je op een bekend adres terecht kan voor een rolhor deur kopen van goede kwaliteit.

Bron: Deurenweb.nl

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.