Jouw kledingkast upgraden met een spiegel

Jouw kledingkast upgraden met een spiegel

De meeste mensen zijn dol op het onder handen nemen van hun huis. Een muur verven met een knallende kleur of een prachtige nieuwe kast toevoegen aan jouw interieur, dat is toch te gek?! Jouw huis zien veranderen in een nieuw soort huis, dat is een erg lekker gevoel. Je hebt zelf de touwtjes in handen en je bepaalt zelf wat voor uitstraling je huis krijgt door alle meubels die je aan je interieur toevoegt. Waarom is het restylen van jouw huis nou zo’n leuke hobby? De meeste mensen vinden het aanpakken van hun huis een heel karwei, maar voor anderen is het juist hun passie. Maar, wat voor items kan je aan je interieur toevoegen voor een spetterend effect?

Een kledingkast met een spiegel

Een kledingkast is een van de dingen die je echt nodig hebt. De meeste vrouwen hebben enorm veel kleding en het is natuurlijk wel handig als je je kleding ergens in kwijt kan. Een kledingkast met een spiegel is het product voor jou als je graag bezig bent met mode en je vaak verdiept in de laatste trends. Je kan zo’n kledingkast met spiegel laten maken zodat je jouw persoonlijke voorkeuren in de kast kan verwerken. Wat dacht je van een kast met jouw initialen erop? Dat is toch gaaf?! Dan weet iedereen dat de kast van jou is, en bovendien kan je gelijk kijken of bepaalde items bij elkaar matchen, of juist ontzettend bij elkaar vloeken. Jij steelt de show met een outfit from heaven dankzij jouw nieuwe kast!

Een luxe meubelstuk van velours

De meeste mensen vinden meubels het hart van een specifieke interieurstijl. Ze zorgen ervoor dat de hele kamer een bepaalde uitstraling krijgt. Meubels zijn niet alleen ontzettend handig om te hebben (je moet namelijk ergens op zitten, de grond is niet bepaald oncomfortabel), maar ze kunnen ook een bepaalde look & feel aan jouw woning geven. Een prachtige, prestigieuze meubel van velours is bijvoorbeeld een echte eyecatcher voor in huis. Zo’n kans laat je toch niet liggen?!

Een industriële boekenkast

Een industriële boekenkast geeft jouw interieur een rauw randje. Het interieur van de meeste huizen is nogal standaard en saai, maar zo’n geweldige boekenkast die vrij ongepolijst is, tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Een boekenkast is functioneel en ook nog eens prachtig in een interieur. Zo’n stoere kast in jouw woning, dat is toch onwijs gaaf?! Zo kan je ook nog eens aan de buitenwereld laten zien dat jij goed geletterd bent. Twee vliegen in een klap!

Bron: Succes-bouw.nl

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.